Adventi naptár - DIY - Bozoki Kids Fashion
hátizsák - Bozoki Kids Fashion
A rose gold az új arany
2018 december 22.
Adventi naptár nyitogatás
2019 december 1.

Adventi naptár – DIY

adventi naptár - Bozoki Kids Fashion

Hamarosan itt az adventi időszak, és a hozzá tartozó, a gyerekek számára elmaradhatatlan adventi naptár! Tapasztalat alapján mondhatjuk, hogy nem csak a kicsik, de a nagyobb kamaszok is szívesen nyitogajták az ablakokat, vagy a kis csomagokat. Nálunk már hagyomány, hogy a 15 és 16 éves is kap aventi naptárat. És akármennyire is nagyok, mufurcok, kedvetlenek, és alapvetően lusták, ahhoz mindig van energiájuk, hogy a következő napos meglepetést bontogassák.

Azért írjuk, hogy meglepetés, mert mi bizony magunk készítjük az adventi naptárat. Lehet, hogy valamivel több munkát igényel, mint a kész csoki naptárakat megvenni, de higyjétek el, hogy megéri! Pont azért, mert nem csak csokit lehet beletenni, hanem személyre szabott üzenetet, kedvességet, feladatot, bármilyen, több napon kersztül gyűjthető játékot. Olyat ami rájuk illik, amit ők szeretnek. Pl izgalmas egy-egy puzzle, lego vagy betű darabot elrejteni, hogy abból valami kedves álljon össze a végén. Szánjatok rá egy kis időt, meglátjátok megéri a mosoly az arcukon!

A webáruházban kapható adventi naptár csomagunk tartalmaz 24 zacskót, matricát, csipeszt, és egy zsinórt. A többi már rajtatok múlik… 🙂

A naptárat itt találjátok: WEBSHOP LINK

Néhány ötletet pedig az alábbi dokumentumban szedtünk össze nektek:

Adventi naptár ötletek minden napra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .