Rólunk - Bozoki Kids Fashion

Rólunk

Miért jött létre a Bozoki Kids Fashion?

Mindketten rajongói vagyunk a szép anyagoknak, az egyedi, de hétköznapi viseletre alkalmas, kényelmes gyerekruháknak.

Saját részre és gyerekeink részére, illetve baráti körben már több minden készül egy ideje, így jött az ötlet, hogy nagyobb célközönséghez is szóljunk.

Nem tömegtermék

A hangsúly az egyediségen, és az egyéniségen van. Olyan gyerek ruhákat tervezünk és gyártunk, amit viselni is tudni kell, nem csak felvenni...

Vannak „gömb” alakú ruháink, háromnegyedes ujjúak, ejtett ülepes nadrágok, hosszított fazonok. Szóval minden olyan, ami nem tömegtermék, és ami meg kell, hogy találja a maga kis (vagy nagy) tulajdonosát. Egy-egy ruhából nagyon keveset gyártunk, nem szeretünk ismételni sem anyagban, sem dizánjban.

Heléna - Bozoki Kids Fashion
Antigóné - Bozoki Kids Fashion

A legnagyobb elismerés

Az az igazi elismerés számunkra, ha visszajönnek a vevők, és újabb ruhákat rendelnek tőlünk, vagy ha azt halljuk egy-egy anyukától, hogy hetek óta ugyanabban a ruhánkban jár a gyermek, és nem tudják levenni róla....

Célunk

Célunk, hogy olyan márkát és terméket hozzunk létre, amit szívesen hordanak a gyerekek, épp ezért az első  darabokat mindig a saját csemetéinken próbáljuk ki. Gyere, próbáld ki Te is, szívesen varrunk Neked is.

Heléna, Antigóné